Recept

Macaroni met cheddar en mosterd

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een aparte versie van macaroni in de oven

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de kaas.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kook de elleboogjes beetgaar in gezouten water. Giet af, laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  3. 3

    Smelt 4 el boter in een kookpan. Strooi er de bloem bij en laat even sudderen. Vermeng de mosterd met de melk en roer langzaamaan door het bloemmengsel tot de saus bindt. Laat even doorkoken.

  4. 4

    Roer er, van het vuur af, 200 g geraspte cheddar door. Breng op smaak met zout en cayennepeper.

  5. 5

    Vermeng de macaroni met de saus. Beboter een ovenschaal en schep er de pasta in. Bestrooi met de rest van de cheddar.

  6. 6

    Smelt 2 el boter en vermeng met het paneermeel. Strooi dit over de pasta.
    Zet de macaroni 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Macaroni met cheddar en mosterd

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!