Recept

Toast met zalm-omelet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal als brunch

bereiding
  1. 1

    Klop de eieren los met de room, peper en zout. Snij de zalm in 4 stukken. Snij de korsten van het brood.

  2. 2

    Verwarm de boter in een pan. Schenk er de eieren in en verdeel er de 4 stukjes zalm over. Zet er een deksel op en laat zachtjes stollen. Toast ondertussen het brood.

  3. 3

    Snij de omelet in 4 stukken (of gebruik een uitsteekvormpje) en leg ze op de toast. Werk af met de kruidenkaas en bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Toast met zalm-omelet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Klop de eieren los met de room, peper en zout. Snij de zalm in 4 stukken. Snij de korsten van het brood.

  2. 2

    Verwarm de boter in een pan. Schenk er de eieren in en verdeel er de 4 stukjes zalm over. Zet er een deksel op en laat zachtjes stollen. Toast ondertussen het brood.

  3. 3

    Snij de omelet in 4 stukken (of gebruik een uitsteekvormpje) en leg ze op de toast. Werk af met de kruidenkaas en bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!