Rog met champignonvulling
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rog met champignonvulling

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Typische eindejaarsvis

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de aardappelen. Borstel de paddenstoelen en hak 2/3 fijn.

  2. 2

    Snij de sjalot en knoflook. Fruit in olijfolie. Voeg de paddenstoelen toe en bak op. Voeg citroensap, peper en zout toe.

  3. 3

    Leg de rogfilets met de velkant naar boven en bestrooi met de gehakte paddenstoelen. Rol op en zet vast met ’n prikker.

  4. 4

    Schik de rolletjes in ’n ingevette ovenschaal. Voeg olijfolie, peper, zout en de tijm toe. Zet 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Pureer de aardappelen met olijfolie, wat truffelolie en een scheutje melk. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Bak de resterende paddenstoelen in olijfolie. Voeg truffelolie, peper, zout, peterselie en de room toe. Laat inkoken, en klaar.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de aardappelen. Borstel de paddenstoelen en hak 2/3 fijn.

  2. 2

    Snij de sjalot en knoflook. Fruit in olijfolie. Voeg de paddenstoelen toe en bak op. Voeg citroensap, peper en zout toe.

  3. 3

    Leg de rogfilets met de velkant naar boven en bestrooi met de gehakte paddenstoelen. Rol op en zet vast met ’n prikker.

  4. 4

    Schik de rolletjes in ’n ingevette ovenschaal. Voeg olijfolie, peper, zout en de tijm toe. Zet 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Pureer de aardappelen met olijfolie, wat truffelolie en een scheutje melk. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Bak de resterende paddenstoelen in olijfolie. Voeg truffelolie, peper, zout, peterselie en de room toe. Laat inkoken, en klaar.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.