Recept

Duolasagne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Twee in één

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de courgettes en snij ze in plakjes. Gril ze goudbruin in wat olie.

  2. 2

    Stoof de soepgroenten beetgaar in olijfolie. Meng ze met de bolognesesaus. Meng de ricotta met de parmezaan.

  3. 3

    Smelt de boter en roer er de bloem door. Laat sudderen. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Roer er de melk door tot het indikt.

  4. 4

    Maak op één helft van de ingevette ovenschaal een lasagne met laagjes van groente-bolognesesaus, aan de andere kant eentje met laagjes tomaat, ricotta, courgette en bechamelsaus. Eindig met lasagnevellen en plakjes mozzarella.

  5. 5

    Bestrooi de bolognesekant met pijnboompitten. Beleg de andere kant met tomaat en courgette. Schuif 35 à 40 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Duolasagne

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!