Gevulde aardappelen met gehakt
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde aardappelen met gehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Onder een goudgeel korstje

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze doormidden. Kook ze beetgaar in gezouten water. Laat afkoelen en hol ze voorzichtig uit. Prak het aardappelkruim fijn.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ovenschaal.

  3. 3

    Pel en snipper de ui. Meng met het gehakt, het aardappelkruim en de tijmblaadjes. Kruid met peper en zout. Verdeel over de aardappelen en schik ze in de ovenschaal.

  4. 4

    Klop de eieren los met de room en de helft van de geraspte kaas. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Giet het mengsel over de aardappelen en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 30 minuten in de oven. Garneer met tijm en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze doormidden. Kook ze beetgaar in gezouten water. Laat afkoelen en hol ze voorzichtig uit. Prak het aardappelkruim fijn.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ovenschaal.

  3. 3

    Pel en snipper de ui. Meng met het gehakt, het aardappelkruim en de tijmblaadjes. Kruid met peper en zout. Verdeel over de aardappelen en schik ze in de ovenschaal.

  4. 4

    Klop de eieren los met de room en de helft van de geraspte kaas. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Giet het mengsel over de aardappelen en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 30 minuten in de oven. Garneer met tijm en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.