Recept

Gegrilde lamskoteletten met kappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Toppertje voor op de barbecue

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in stukjes. Snipper de sjalotten. Fruit ze in olijfolie. Doe er de tomaten bij en kruid met peper en zout. 

  3. 3

    Schenk er de wijn bij. Laat 10 minuten inkoken. Doe er dan de kappertjes bij en laat nog 10 minuten sudderen. 

  4. 4

    Neem de pan van het vuur af en roer er de peterselie door.

  5. 5

    Gril de lamskoteletten 2 minuten aan elke kant, in de grillpan of op de barbecue. 

  6. 6

    Verdeel alles over de borden en garneer met een plukje peterselie. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde lamskoteletten met kappertjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!