Recept

Gegrilde lamskoteletten met kappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Toppertje voor op de barbecue

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in stukjes. Snipper de sjalotten. Fruit ze in olijfolie. Doe er de tomaten bij en kruid met peper en zout. 

  3. 3

    Schenk er de wijn bij. Laat 10 minuten inkoken. Doe er dan de kappertjes bij en laat nog 10 minuten sudderen. 

  4. 4

    Neem de pan van het vuur af en roer er de peterselie door.

  5. 5

    Gril de lamskoteletten 2 minuten aan elke kant, in de grillpan of op de barbecue. 

  6. 6

    Verdeel alles over de borden en garneer met een plukje peterselie. 

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde lamskoteletten met kappertjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!