Gevulde runderrolletjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde runderrolletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Rundsvlees met een lekkere vulling

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175 °C.

     

    Snij de paprika in kleine stukjes. Meng het gehakt met de paprika, de ui, de maïs, despekblokjes en de peterselie. Kruid met peper en een beetje zout.

  2. 2

    Leg in het midden van de runderlapjes wat van het gehaktmengsel. Vouw de zijkanten naar binnen en rol dicht. Steek vast met een prikker.

  3. 3

    Bak op hoog vuur in zo' n drie minuten aan alle kanten bruin een beetje boter. Schraap de bakresten los met de runderbouillon.

  4. 4

    Leg de vleesrollen in een vuurvaste schotel, overgiet met de runderbouillon en zet zo'n twintig minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175 °C.

     

    Snij de paprika in kleine stukjes. Meng het gehakt met de paprika, de ui, de maïs, despekblokjes en de peterselie. Kruid met peper en een beetje zout.

  2. 2

    Leg in het midden van de runderlapjes wat van het gehaktmengsel. Vouw de zijkanten naar binnen en rol dicht. Steek vast met een prikker.

  3. 3

    Bak op hoog vuur in zo' n drie minuten aan alle kanten bruin een beetje boter. Schraap de bakresten los met de runderbouillon.

  4. 4

    Leg de vleesrollen in een vuurvaste schotel, overgiet met de runderbouillon en zet zo'n twintig minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.