Mokkabiscuit
bereiding
- 
                        1 Verwarm de oven voor op 180°C. Klop 400 ml room met 3 eetlepels poedersuiker stijf. Voeg er enkele druppels koffie-extract naar smaak aan toe. Laat in de koelkast opstijven. Klop de rest van de room met 1 eetlepel poedersuiker stijf. Doe de slagroom in een spuitzak en laat afkoelen in de koelkast. 
- 
                        2 Klop de eieren met de suiker en de melk in 10 minuten tot een witschuimige massa. Doe er de bloem bij en meng tot een luchtig beslag. 
- 
                        3 Verdeel het beslag over een met boter ingevette springvorm. Bak 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. 
- 
                        4 Laat de biscuit afkoelen op een rooster. Snij horizontaal met een scherp mes in twee helften. Strijk met een palletmes de mokkaroom op één biscuithelft. 
- 
                        5 Leg de andere helft er voorzichtig op en strijk de taart helemaal glad met de mokkaroom. Werk af met toefjes slagroom, chocoladekrullen, chocolade koffieboontjes en karamelsaus. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                