Recept

Quiche met mozzarella en paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Veggie topper

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de paprika’s in vieren en verwijder de zaadlijsten.

    Snij de mozzarella in dunne plakjes.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Leg de paprika's in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Gaar ze in 20 minuten. Verwijder het vel, laat de paprika’s afkoelen en snij ze nog eens door.

  3. 3

    Meng de eieren met room, peper en zout. Leg bakpapier in een lage taartvorm en bekleed met kruimeldeeg. Snij eventueel de randen bij, maak van de restjes een decoratieve sierboord en leg die op de rand.

  4. 4

    Leg bakpapier en witte bonen op het deeg en bak het 10 minuten in de oven. Verwijder bakpapier en bonen.

  5. 5

    Leg dakpansgewijs afwisselend paprika en mozzarella op de taart. Schenk er het eimengsel over.

  6. 6

    Mix de olijfolie met een zestal basilicumblaadjes en sprenkel over de taart.

  7. 7

    Bak 25 minuten op 180°C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quiche met mozzarella en paprika

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!