Pizza met champignons en kastanjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza met champignons en kastanjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassende pizza

bereiding
  1. 1

    Los de gist met de suiker op in 200 ml lauw water. Zeef de bloem en maak een kuiltje in het midden. Schenk er de gist in en voeg 4 el olijfolie en 1 kl zout toe. Kneed tot soepel deeg. Verpak in huishoudfolie en leg 1 uur weg.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 240°C. Verdeel het deeg in vier. Rol uit op een met bloem bestoven werkblad. Leg de pizza's daarna op een met bakpapier beklede bakplaat.

  3. 3

    Snij de schoongeborstelde champignons en de uitgelekte mozzarella in plakjes. Halveer de kastanjes. Rist de rozemarijn af en snipper de salie.

  4. 4

    Beleg de pizza's met mozzarella, champignons en kastanjes. Bestrooi met de kruiden en schenk er wat olijfolie over. Schuif 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Los de gist met de suiker op in 200 ml lauw water. Zeef de bloem en maak een kuiltje in het midden. Schenk er de gist in en voeg 4 el olijfolie en 1 kl zout toe. Kneed tot soepel deeg. Verpak in huishoudfolie en leg 1 uur weg.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 240°C. Verdeel het deeg in vier. Rol uit op een met bloem bestoven werkblad. Leg de pizza's daarna op een met bakpapier beklede bakplaat.

  3. 3

    Snij de schoongeborstelde champignons en de uitgelekte mozzarella in plakjes. Halveer de kastanjes. Rist de rozemarijn af en snipper de salie.

  4. 4

    Beleg de pizza's met mozzarella, champignons en kastanjes. Bestrooi met de kruiden en schenk er wat olijfolie over. Schuif 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.