Gevulde koteletten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde koteletten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een smeuïge vulling

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalotten. Stoof ze glazig in olie. Meng met de aardappelen. Kruid met peper en zout. Overgiet met de azijn en de kokende bouillon. Laat 15 minuten trekken.

  2. 2

    Snij het vlees zo in, dat je het kunt vullen (of laat dit door de slager doen). Meng de roomkaas met peper en zout, vul er de koteletjes mee en sluit ze met een prikker.

  3. 3

    Kruid de koteletten met peper en zout en bak ze in 10 à 15 minuten goudbruin in olie (draai ze geregeld om).

  4. 4

    Snij de komkommer in halve plakjes. Meng ze met de aardappelen. Roer er wat olijfolie en de bieslookringetjes door. Serveer bij de koteletjes en werk af met een lepel zure room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalotten. Stoof ze glazig in olie. Meng met de aardappelen. Kruid met peper en zout. Overgiet met de azijn en de kokende bouillon. Laat 15 minuten trekken.

  2. 2

    Snij het vlees zo in, dat je het kunt vullen (of laat dit door de slager doen). Meng de roomkaas met peper en zout, vul er de koteletjes mee en sluit ze met een prikker.

  3. 3

    Kruid de koteletten met peper en zout en bak ze in 10 à 15 minuten goudbruin in olie (draai ze geregeld om).

  4. 4

    Snij de komkommer in halve plakjes. Meng ze met de aardappelen. Roer er wat olijfolie en de bieslookringetjes door. Serveer bij de koteletjes en werk af met een lepel zure room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.