Sint-jakobsvruchten op een knapperig groentebedje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Sint-jakobsvruchten op een knapperig groentebedje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een licht en feestelijk gerechtje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de sjalot en snipper hem fijn.

    Schil de worteltjes en snij ze in staafjes

    Snij de prei in ringetjes. 

  2. 2

    Roerbak de groenten samen in 3 tot 5 minuten beetgaar in olie.

  3. 3

    Bestrijk de sint-jakobsvruchten rondom lichtjes met olie en breng ze op smaak met peper en zout. Rooster ze 3 tot 5 minuten aan elke kant.

  4. 4

    Verdeel de sint-jakobsvruchten en de groenten over voorverwarmde borden .

  5. 5

    Lepel er een likje gekoelde kruidenvinaigrette bij. Lekker met warme toost.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de sjalot en snipper hem fijn.

    Schil de worteltjes en snij ze in staafjes

    Snij de prei in ringetjes. 

  2. 2

    Roerbak de groenten samen in 3 tot 5 minuten beetgaar in olie.

  3. 3

    Bestrijk de sint-jakobsvruchten rondom lichtjes met olie en breng ze op smaak met peper en zout. Rooster ze 3 tot 5 minuten aan elke kant.

  4. 4

    Verdeel de sint-jakobsvruchten en de groenten over voorverwarmde borden .

  5. 5

    Lepel er een likje gekoelde kruidenvinaigrette bij. Lekker met warme toost.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.