Recept

Sint-jakobsvruchten op een knapperig groentebedje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een licht en feestelijk gerechtje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de sjalot en snipper hem fijn.

    Schil de worteltjes en snij ze in staafjes

    Snij de prei in ringetjes. 

  2. 2

    Roerbak de groenten samen in 3 tot 5 minuten beetgaar in olie.

  3. 3

    Bestrijk de sint-jakobsvruchten rondom lichtjes met olie en breng ze op smaak met peper en zout. Rooster ze 3 tot 5 minuten aan elke kant.

  4. 4

    Verdeel de sint-jakobsvruchten en de groenten over voorverwarmde borden .

  5. 5

    Lepel er een likje gekoelde kruidenvinaigrette bij. Lekker met warme toost.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sint-jakobsvruchten op een knapperig groentebedje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!