Spaghetti met zalm en ricotta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghetti met zalm en ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Net dat tikje anders

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de spaghetti beetgaar en laat uitlekken.

    Snij de zalm in repen.

    Snipper het sjalotje.

    Pers de citroen uit.

    Hak 3 el bieslook fijn.

  2. 2

    Fruit de sjalotsnippers het in olijfolie. Blus met de droge witte wijn en 2 dl groentebouillon. Laat iets inkoken.

  3. 3

    Roer er de 200 g ricotta door, en 3 el gehakte bieslook. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bak de zalmrepen even in olijfolie, maar zorg ervoor dat ze binnenin mooi rozig blijven. Kruid met peper en zout. Besprenkel met het citroensap.

  5. 5

    Serveer de spaghetti met de vis en de saus. Werk af met nog wat extra bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de spaghetti beetgaar en laat uitlekken.

    Snij de zalm in repen.

    Snipper het sjalotje.

    Pers de citroen uit.

    Hak 3 el bieslook fijn.

  2. 2

    Fruit de sjalotsnippers het in olijfolie. Blus met de droge witte wijn en 2 dl groentebouillon. Laat iets inkoken.

  3. 3

    Roer er de 200 g ricotta door, en 3 el gehakte bieslook. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bak de zalmrepen even in olijfolie, maar zorg ervoor dat ze binnenin mooi rozig blijven. Kruid met peper en zout. Besprenkel met het citroensap.

  5. 5

    Serveer de spaghetti met de vis en de saus. Werk af met nog wat extra bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.