Recept

Kippensuprême met taboulé

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel & lekker

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. 2

    Bestrijk de kipfilet rondom lichtjes met olie. Leg hem in een ovenschaal. Kruid met zout, peper uit de molen en een halve koffielepel paprikapoeder.

  3. 3

    Pel de knoflookteentjes, halveer ze. Spoel de paprika’s, verwijder zaadjes en zaadlijsten, snij ze in blokjes. Doe paprika en knoflook in een ovenschaal (niet bij de kip). Vermeng met 1 el olijfolie. Zet samen met de kip 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Blancheer de asperges 10 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken. Snij ze in stukken.

  5. 5

    Doe de couscous in een kom met een snuifje zout. Giet er 2 koppen kokendheet water bij. Laat 4 minuten afgedekt staan.

  6. 6

    Maak de couscous los met een vork. Vermeng met de paprika’s, de asperges en de gehakte peterselie. Kruid met peper, zout en paprikapoeder. Serveer meteen met de kip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippensuprême met taboulé

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!