Aardappelen gevuld met lente-ui en kaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelen gevuld met lente-ui en kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend bijgerecht

bereiding
  1. 1

    Boen de aardappelen schoon, maar schil ze niet. Kook ze beetgaar, giet af en laat even afkoelen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de aardappelen doormidden en hol ze uit tot op 1 cm van de schil. Plet het kruim met wat melk tot puree. 

  3. 3

    Snij de lente-uitjes in ringen. Roer ze samen met de kaas door de puree. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Vul de aardappelen met de puree en schik ze in een ingevette ovenschaal. Zet 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Serveer de aardappelen met vlees of vis. Of met een salade als veggie gerecht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Boen de aardappelen schoon, maar schil ze niet. Kook ze beetgaar, giet af en laat even afkoelen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de aardappelen doormidden en hol ze uit tot op 1 cm van de schil. Plet het kruim met wat melk tot puree. 

  3. 3

    Snij de lente-uitjes in ringen. Roer ze samen met de kaas door de puree. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Vul de aardappelen met de puree en schik ze in een ingevette ovenschaal. Zet 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Serveer de aardappelen met vlees of vis. Of met een salade als veggie gerecht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.