Pasta met bloemkool en erwten (2)
bereiding
- 
                        1 Kook de pasta beetgaar in gezouten water. 
- 
                        2 Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Blancheer ze in 2 tot 3 minuten beetgaar in gezouten water. Voeg de laatste minuut de erwten toe, kook ze nog even mee. Giet de groenten af en verfris meteen onder koud water. Laat uitlekken. 
- 
                        3 Verwarm de oven voor op 180°C. 
- 
                        4 Roer de eieren los met de room, de gehakte kruiden en de helft van de parmezaan. Kruid met peper en zout. 
- 
                        5 Meng de uitgelekte pasta met de groenten. Vul er 4 ovenschaaltjes mee. Giet er het eiroommengsel over. Vermeng de rest van de parmezaan met de gemalen hazelnootjes, bestrooi er de pasta mee. Zet 25 minuten in de oven en serveer. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                