Recept

Kippenbillen met champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kip met een heerlijk champignonsausje: wie kan dat weerstaan? 

bereiding
  1. 1

    Braad de met peper en zout gekruide kippenbouten rondom aan in boter of olie. Laat ze 20 minuten op een zacht vuur verder garen. 

  2. 2

    Borstel de champignons droog schoon. Snij ze in plakjes. Bak ze kort op een hevig vuur in wat boter of olie. Giet er de bouillon bij. Laat 5 minuten sudderen. 

  3. 3

    Voeg er de room aan toe en breng op smaak met peper en zout. Werk af met flink wat gehakte bieslook en peterselie.

  4. 4

    Lepel de hete champignonsaus over de kippenbouten en serveer.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenbillen met champignons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!