Kruimeldeeg
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kruimeldeeg

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Basisrecept
 

bereiding
  1. 1

    Doe de bloem en het zout in een kom en maak een kuiltje in het midden. Snij de boter in blokjes en leg ze in het kuiltje.

  2. 2

    Meng het deeg snel met de vingers. Voeg water toe en kneed tot een glad deeg.

  3. 3

    Wikkel het deeg in folie en laat 30 minuten in de koelkast rusten. Rol dun uit op een met bloem bestoven werkvlak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe de bloem en het zout in een kom en maak een kuiltje in het midden. Snij de boter in blokjes en leg ze in het kuiltje.

  2. 2

    Meng het deeg snel met de vingers. Voeg water toe en kneed tot een glad deeg.

  3. 3

    Wikkel het deeg in folie en laat 30 minuten in de koelkast rusten. Rol dun uit op een met bloem bestoven werkvlak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.