Bruisende fruitsla
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bruisende fruitsla

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fruitsla met bubbels

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil en snij de kiwi's in schijfjes.

    Snij de abrikozen en appelen in blokjes.

    Pers de citroen en de sinaasappel uit.

  2. 2

    Doe het fruit in een kom en overgiet met het citroen- en sinaasappelsap. Meng er voorzichtig de poedersuiker door. Bedek met aluminiumfolie en zet de kom 1 uur in de koelkast.

  3. 3

    Verdeel het fruit over 4 coupes. Giet er de koele champagne over en serveer onmiddelijk.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil en snij de kiwi's in schijfjes.

    Snij de abrikozen en appelen in blokjes.

    Pers de citroen en de sinaasappel uit.

  2. 2

    Doe het fruit in een kom en overgiet met het citroen- en sinaasappelsap. Meng er voorzichtig de poedersuiker door. Bedek met aluminiumfolie en zet de kom 1 uur in de koelkast.

  3. 3

    Verdeel het fruit over 4 coupes. Giet er de koele champagne over en serveer onmiddelijk.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.