Recept

Kruidige lamskroon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lamskroon met een Oosters tintje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak een marinade van 1 l granaatappelsap, 2 teentjes knoflook, 5 takjes rozemarijn, 2 takjes munt en 2 el honing.

    Kruid 1 lamskroon van 8 ribben  rondom met peper en grof zout. Leg  hem in een schaal en overgiet met de marinade. Zet een nacht afgedekt in de koelkast.

  2. 2

    Haal het vlees uit de marinade en dep het droog.

  3. 3

    Verdeel de boter en 6 halve teentje knoflook over een ovenschaal. Leg er de lamskroon in en overgiet met 4 el rode wijn. Zet 45 minuten in een op 170°C voorverwarmde oven (bedruip af en toe met het braadvocht).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kruidige lamskroon

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!