Paprika’s in kruidenolie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Paprika’s in kruidenolie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vers uit de voorraadkast

bereiding
  1. 1

    Spoel de paprika’s, verwijder de zaadlijst en snij ze in reepjes. Stoom de reepjes 5 minuten. Laat ze héél goed uitlekken (minstens een paar uur) en opdrogen.

  2. 2

    Pel de knoflook, plet ze in de vijzel, samen met de mosterdzaadjes, korianderzaadjes en het zout. Meng met de wijnazijn. Spoel de takjes tijm.

  3. 3

    Schik de paprikareepjes en takjes tijm in een bokaal. Lepel er het azijnmengsel over en schenk er olijfolie bij tot de bokaal helemaal gevuld is.

  4. 4

    Sluit hermetisch af. Laat minstens 1 week rusten voor je ervan proeft.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de paprika’s, verwijder de zaadlijst en snij ze in reepjes. Stoom de reepjes 5 minuten. Laat ze héél goed uitlekken (minstens een paar uur) en opdrogen.

  2. 2

    Pel de knoflook, plet ze in de vijzel, samen met de mosterdzaadjes, korianderzaadjes en het zout. Meng met de wijnazijn. Spoel de takjes tijm.

  3. 3

    Schik de paprikareepjes en takjes tijm in een bokaal. Lepel er het azijnmengsel over en schenk er olijfolie bij tot de bokaal helemaal gevuld is.

  4. 4

    Sluit hermetisch af. Laat minstens 1 week rusten voor je ervan proeft.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.