Appelflap met peer en munster
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Appelflap met peer en munster

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met Pinot Gris d'Alsace Vendanges Tardives

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210°C. Rol het bladerdeeg open en snijd er 4 cirkels uit.

  2. 2

    Schil de appel en de peer en snijd in schijfjes. Verdeel het fruit over de helft van elke deegcirkel. Bestrooi met komijnpoeder.

  3. 3

    Snijd de Munster in 8 stukjes en verdeel over het fruit. Vouw de deegcirkels dicht en sluit de randen af door deze met een vork aan te drukken.

  4. 4

    Bestrijk de 4 deegflappen met eigeel. Bak gedurende 10 minuten in de oven. Laat afkoelen en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210°C. Rol het bladerdeeg open en snijd er 4 cirkels uit.

  2. 2

    Schil de appel en de peer en snijd in schijfjes. Verdeel het fruit over de helft van elke deegcirkel. Bestrooi met komijnpoeder.

  3. 3

    Snijd de Munster in 8 stukjes en verdeel over het fruit. Vouw de deegcirkels dicht en sluit de randen af door deze met een vork aan te drukken.

  4. 4

    Bestrijk de 4 deegflappen met eigeel. Bak gedurende 10 minuten in de oven. Laat afkoelen en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.