Gebakken zeewolf met waterkerspuree
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gebakken zeewolf met waterkerspuree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Werk af met een schijfje limoen

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Pluk de blaadjes waterkers van de steeltjes.

  2. 2

    Giet de aardappelen af en pureer ze met een stamper. Meng met de room en de waterkers-blaadjes. Breng de puree op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Dep de visfilets droog met keukenpapier. Bak ze 2 tot 3 minuten aan elke kant in wat boter.

  4. 4

    Schik de vis op de borden. Snij de limoen in plakjes en leg ze op de vis. Serveer met de waterkerspuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Pluk de blaadjes waterkers van de steeltjes.

  2. 2

    Giet de aardappelen af en pureer ze met een stamper. Meng met de room en de waterkers-blaadjes. Breng de puree op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Dep de visfilets droog met keukenpapier. Bak ze 2 tot 3 minuten aan elke kant in wat boter.

  4. 4

    Schik de vis op de borden. Snij de limoen in plakjes en leg ze op de vis. Serveer met de waterkerspuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.