Saltimbocca zonder kaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Saltimbocca zonder kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zoals in Rome

bereiding
  1. 1

    Beleg elk plakje kalfsvlees met een plakje rauwe ham. Vouw dicht, leg er een salieblaadje op en prik vast met een tandenstoker.

  2. 2

    Doe de bloem in een schaal en wentel de kalfslapjes door de bloem.

  3. 3

    Verhit boter en olijfolie in een pan en bak het vlees aan tot het een mooi korstje heeft. Leg de saltimbocca op een schaal en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Blus de aanbaksels in de pan met de marsala en de witte wijn. Roer tot de saus indikt. Lepel de saus over het vlees en dien de saltimbocca op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Beleg elk plakje kalfsvlees met een plakje rauwe ham. Vouw dicht, leg er een salieblaadje op en prik vast met een tandenstoker.

  2. 2

    Doe de bloem in een schaal en wentel de kalfslapjes door de bloem.

  3. 3

    Verhit boter en olijfolie in een pan en bak het vlees aan tot het een mooi korstje heeft. Leg de saltimbocca op een schaal en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Blus de aanbaksels in de pan met de marsala en de witte wijn. Roer tot de saus indikt. Lepel de saus over het vlees en dien de saltimbocca op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.