Lamspita met yoghurtdip
bereiding
- 
                        1 Kruid de yoghurt met peper, zout en garam masala en meng goed. Zet in de koelkast tot gebruik. 
- 
                        2 Snij de lamsfilet in stukjes. Pel en pers de knoflook. Roer een marinade van 2 el olie, de geperste knoflook, peper, zout, nootmuskaat en een snuifje kaneel. Wentel er het vlees in en laat ½ uur marineren. 
- 
                        3 Maak de groenten schoon. Snij de radijsjes in plakjes. Halveer de komkommer en verwijder de zachte kern. Snij de komkommer dan verder in plakjes. Snij de lente-ui in ringetjes. 
- 
                        4 Roer een vinaigrette van het citroensap, 2 el olie, peper en zout. meng met de groenten en de lente-ui. 
- 
                        5 Bak het vlees naar smaak. Rooster de pitabroodjes en snij ze aan 1 kant open. Vul ze met de salade, vlees en wat van de yoghurtdip. Serveer met de rest van de dipsaus apart erbij. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                