Panna cotta met frambozen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Panna cotta met frambozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met zure room voor een frisse toets

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water. Verwarm de room met de suiker en de citroentijm. Laat niet koken. Zet 5 minuten weg om de smaken mooi te laten vermengen.

  2. 2

    Zeef het roommengsel en voeg de uitgeknepen gelatine toe. Roer goed en laat even afkoelen.

  3. 3

    Schep er de zure room door en schenk de panna cotta in schaaltjes. Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Verwarm de frambozen met de suiker in een steelpannetje en roer tot een smeuïge compote.

  5. 5

    Dresseer de panna cotta met de frambozencompote en een blaadje rode zuring. Verkruimel er nog een koekje over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water. Verwarm de room met de suiker en de citroentijm. Laat niet koken. Zet 5 minuten weg om de smaken mooi te laten vermengen.

  2. 2

    Zeef het roommengsel en voeg de uitgeknepen gelatine toe. Roer goed en laat even afkoelen.

  3. 3

    Schep er de zure room door en schenk de panna cotta in schaaltjes. Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Verwarm de frambozen met de suiker in een steelpannetje en roer tot een smeuïge compote.

  5. 5

    Dresseer de panna cotta met de frambozencompote en een blaadje rode zuring. Verkruimel er nog een koekje over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.