Nasi goreng met spiegelei

Zo maak je ‘t
  1. Kook de rijst gaar. Rasp de gember. Spoel de paprika's en snij ze in reepjes. Schil en rasp de wortelen. Spoel de kool en snij ze in reepjes. Snipper de knoflook.

  2. Verhit olie in een wok en bak de wokreepjes goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.

  3. Wok dan de knoflook en de gember. Doe er alle groenten bij en wok ze beetgaar.

  4. Schep de rijst en de wokreepjes door de groenten. Breng op smaak met sambal en sojasaus.

  5. Bak in wat boter 4 spiegeleieren. Kruid ze met peper en zout. Serveer ze met de nasi goreng.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Nasi goreng met kalkoen

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Chilikip met cashewnoten en nasi goreng

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Chilikip met cashewnoten en nasi goreng

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Nasi Goreng

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Nasi goreng uit Indonesië