Rijstpudding
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rijstpudding

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Superklassieker

bereiding
  1. 1

    Snij het vanillestokje overlangs open. Schraap het merg bij de melk. Doe er ook het stokje bij, de kaneel en de steranijs. Breng aan de kook.

  2. 2

    Voeg de saffraan  en de rijst toe. Breng weer aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat zachtjes 30 minuten sudderen. Roer af en toe om.

  3. 3

    Neem het vanillestokje, de kaneel en de steranijs weg. Roer de kristalsuiker door de rijst. Roer de eidooier los en doe die erbij.

  4. 4

    Verdeel de rijstpap over vuurvaste schaaltjes. Bestrooi met suiker en leg er een klontje boter op. Zet onder de hete grill tot de suiker karamelliseert.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij het vanillestokje overlangs open. Schraap het merg bij de melk. Doe er ook het stokje bij, de kaneel en de steranijs. Breng aan de kook.

  2. 2

    Voeg de saffraan  en de rijst toe. Breng weer aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat zachtjes 30 minuten sudderen. Roer af en toe om.

  3. 3

    Neem het vanillestokje, de kaneel en de steranijs weg. Roer de kristalsuiker door de rijst. Roer de eidooier los en doe die erbij.

  4. 4

    Verdeel de rijstpap over vuurvaste schaaltjes. Bestrooi met suiker en leg er een klontje boter op. Zet onder de hete grill tot de suiker karamelliseert.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.