Saltimbocca met limoen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Saltimbocca met limoen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk gerecht van la mamma

bereiding
  1. 1

    Maak 4 dunne kalfslapjes heel plat, beleg ze met parmaham en daarop een blaadje salie. Zet vast een prikker.

  2. 2

    Bak het vlees aan beide kanten in wat olijfolie. Kruid met peper (de ham zorgt voor het zout). Hou warm onder aluminiumfolie.

  3. 3

    Roer het aanbaksel los met het sap van 1 limoen. Serveer de saltimbocca met de saus en nog wat extra limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak 4 dunne kalfslapjes heel plat, beleg ze met parmaham en daarop een blaadje salie. Zet vast een prikker.

  2. 2

    Bak het vlees aan beide kanten in wat olijfolie. Kruid met peper (de ham zorgt voor het zout). Hou warm onder aluminiumfolie.

  3. 3

    Roer het aanbaksel los met het sap van 1 limoen. Serveer de saltimbocca met de saus en nog wat extra limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.