Orloffbroodje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Orloffbroodje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke variant op het klassieke orloffgebraad

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Roer de eieren los met het citroensap. Vermeng ze met het gehakt en het paneermeel. Kruid met peper en een weinig zout.

  3. 3

    Vorm er een broodje van en bestrijk het rondom met olie. Leg het in een ovenschaal en zet 30 minuten in de oven. 

  4. 4

    Haal het broodje uit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Snij het dan tot op 2 cm van de onderkant in duimdikke plakken (dus niet helemaal doorsnijden).

  5. 5

    Stop in elke snede een plakje kaas en een plakje ham. Bestrijk met gesmolten boter en zet nog 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Roer de eieren los met het citroensap. Vermeng ze met het gehakt en het paneermeel. Kruid met peper en een weinig zout.

  3. 3

    Vorm er een broodje van en bestrijk het rondom met olie. Leg het in een ovenschaal en zet 30 minuten in de oven. 

  4. 4

    Haal het broodje uit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Snij het dan tot op 2 cm van de onderkant in duimdikke plakken (dus niet helemaal doorsnijden).

  5. 5

    Stop in elke snede een plakje kaas en een plakje ham. Bestrijk met gesmolten boter en zet nog 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.