Mozzarellabroodje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mozzarellabroodje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere kaasvariant op ons klassiek gehaktbroodje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook.

    Laat de tomaatjes uitlekken en snij ze in stukjes (bewaar de olie).

    Snij de mozzarella in plakjes.

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Fruit de sjalot glazig in de olijfolie. Doe er de knoflook bij en schep om.

  3. 3

    Vermeng het gehakt met de sjalot, de knoflook, het paneermeel, de eidooier, de parmezaan, de tomaatjes en de Provençaalse kruiden. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Vorm een broodje en bestrijk het met olijfolie. Zet 30 minuten in de oven.

  5. 5

    Beleg met de plakjes mozzarella en besprenkel met de olie van de tomaatjes. Zet nog 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook.

    Laat de tomaatjes uitlekken en snij ze in stukjes (bewaar de olie).

    Snij de mozzarella in plakjes.

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Fruit de sjalot glazig in de olijfolie. Doe er de knoflook bij en schep om.

  3. 3

    Vermeng het gehakt met de sjalot, de knoflook, het paneermeel, de eidooier, de parmezaan, de tomaatjes en de Provençaalse kruiden. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Vorm een broodje en bestrijk het met olijfolie. Zet 30 minuten in de oven.

  5. 5

    Beleg met de plakjes mozzarella en besprenkel met de olie van de tomaatjes. Zet nog 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.