Italiaanse spirelli-salade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Italiaanse spirelli-salade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk pastaslaatje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Gril de groenten en snij ze in reepjes.

    Laat de tomaten uitlekken (bewaar de olie). Snij ze in stukjes.

    Pers de citroen uit.

    Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag.

  2. 2

    Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, in ruim genoeg kokend
    gezouten water.

  3. 3

    Meng 4 eetlepels olie van de tomaten met de mosterd, het citroensap en de peterselie.

  4. 4

    Laat de pasta uitlekken. Roer er de gegrilde groenten, gedroogde tomaten, vinaigrette, pijnboompitten en rucola door. Serveer de salade warm of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Gril de groenten en snij ze in reepjes.

    Laat de tomaten uitlekken (bewaar de olie). Snij ze in stukjes.

    Pers de citroen uit.

    Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag.

  2. 2

    Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, in ruim genoeg kokend
    gezouten water.

  3. 3

    Meng 4 eetlepels olie van de tomaten met de mosterd, het citroensap en de peterselie.

  4. 4

    Laat de pasta uitlekken. Roer er de gegrilde groenten, gedroogde tomaten, vinaigrette, pijnboompitten en rucola door. Serveer de salade warm of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.