Meest recente artikelen

SERGIO, het viersterrenmagazine

  • Deel dit artikel:
SERGIO, het viersterrenmagazine Artikel

Vandaag ligt SERGIO in de winkel, een uniek en eenmalig magazine rond topchef Sergio Herman!

SERGIO is een viersterrenmagazine met indringende verhalen, prachtige fotografie, rock-‘n-roll, humor en… sexy gerechtjes! Het magazine gaat niet alleen over koken, maar vooral ook over wie Sergio Herman is. Over zijn jeugd, zijn vrienden, zijn geliefden, zijn passies en zijn vreemde trekjes. “Ik heb gegeven en gekregen. Ik heb nieuwe mensen ontmoet en nieuwe ideeën opgedaan. Ik ben er stiekem trots op,” aldus Sergio.

SERGIO is op een even ambachtelijke wijze gemaakt als de gerechten in Sergio’s keuken in Oud Sluis of Pure C. Tegenover de snelle hap van het internet en allerlei gedrukte junkfood, serveert SERGIO een uniek, kakelvers streekproduct, bereid uit alleen maar originele ingrediënten, met uiterste zorg en toewijding. Een verdomd sexy gerechtje, kortom.

Het magazine is 148 pagina’s dik en kost 4,65 euro. Het magazine is ook online te koop, via www.sergiomagazine.be. Zo kunnen ook onze noorderburen SERGIO op de kop tikken.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.