Recept

Wentelteefjes met oranjebloesem en vruchtensalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker zoet

bereiding
  1. 1

    Meng, voor de vruchtensalsa, in een kom de stukjes dadel, vijg, abrikoos en sinaasappel met de reepjes limoenschil en het limoensap. Zet even apart.

  2. 2

    Meng in een kom de eieren, de suiker, de melk en het oranjebloesemwater. Wentel de sneetjes brood snel door het mengsel. Smelt de boter in de pan. Bak de sneetjes 1 minuut aan elke kant.

  3. 3

    Verdeel de sneetjes en de vruchtensalsa over de borden, of serveer de vruchtensalsa in een kommetje erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wentelteefjes met oranjebloesem en vruchtensalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!