Panna cotta met kokos

Panna cotta met kokos
(5)

Romige smaakmaker

Tijd:Meer dan 1 uur
Expertise:Erg makkelijk
Kost:Budget
Personen:  

Ingrediënten voor 4 personen

  • g frambozen
  • kokosnoot (schilfers)
  • ml kokosmelk
  • dl room
  • blaadjes gelatine
  • el suiker

Bereidingswijze

1
Voorbereiding:

Laat de gelatine 5 minuten weken in koud water. 

Snij schilfers van de verse kokosnoot.

2

Breng de room aan de kook met de kokosmelk en de suiker. Haal de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en los hem op in de kokosroom. Roer er 50 g frambozen door.

3

Spoel vier schaaltjes met koud water. Verdeel er de bereiding over. Zet ze minstens 5 uur in de koelkast.

4

Pureer de overige frambozen. Zeef de puree. 

5

Ontvorm de panna cotta op bordjes. Garneer met de frambozencoulis en de kokosschilfers. 

Verwante recepten

Er is 1 reactie
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

vond het resultaat veel te "vast". Was ook heel zwaar. Niet overtuigd dus...

gepost door epona op 20/12/2011 11:15 #

 
 

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 
Cover van het Libelle Lekker! magazine - Libelle Lekker! september

Deze maand in Libelle Lekker!

  • Samen genieten van onze familiefavorieten
  • Nazomer brunch: homemade granola, gezellige quiche, millefeuille met een eitje
  • Luxe kippetjes in een zalig, zondags jasje
  • 71 september recepten
  • Ontdek onze nieuwe rubrieken: wat eten we vandaag?, de zoete zonde, zo kookt de chef thuis, trend: mugcakes

...en meer

Lees digitaal

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?