Recept

Panna cotta met chocolade, granaatappel en zure room

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Breng de room met de melk en de suiker al roerend aan de kook. Temper het vuur en laat gedurende 15 minuten inkoken, roer regelmatig. Week de gelatine in koud water.

  2. 2

    Haal de pan van het vuur, doe er de chocoladedruppels in, roer om en laat smelten. Knijp de gelatine uit en roer door het chocolademengsel.

  3. 3

    Giet de panna cotta in glaasjes en laat 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Maak de pitjes van de granaatappel los. Meng de zure room met 1 à 2 eetlepels suiker. Lepel wat zure room op de panna cotta en verdeel er de granaatappelpitjes over.

  5. 5

  6. 6

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!