Recept

Watermeloensalade met perzik en fetakaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ik ga op reis en ik neem mee… Alvast geen vakantiekilo’s! Met deze watermeloensalade kook je makkelijk en snel toch gezond tijdens je vakantie, thuis of ver weg. Nog beter nieuws: een portie telt slechts 258 kcal. Ook lekker met een sneetje notenbrood of zuurdesem. Of zo'n krokante Franse baguette...

bereiding
  1. 1

    Schil de watermeloen en snij ’m in gelijke stukken. Spoel de nectarine, komkommer en tomaat. Snij de nectarine en tomaat in partjes. Snij de komkommer met behulp van een dunschiller in slierten. Hak de munt fijn.

  2. 2

    Meng het limoensap samen met de olijfolie en chilivlokken in een kommetje, kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schik de groenten en fruit op een schaal, brokkel er de fetakaas over, overgiet met de dressing en werk af met de munt. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Watermeloensalade met perzik en fetakaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!