Recept

Involtini’s van kip met Cambozola en peer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zin in een herfstig stukje kip? Met het najaarsfruit bij uitstek en een smaakvolle cheesy twist wordt dit bijgerecht een feestje op je bord.

bereiding
  1. 1

    Verwijder het klokhuis van de peer en snijd de peer in lange plakjes. Snijd de kip in repen. Snijd de kaas in evenveel stukjes al de kip.

  2. 2

    Leg de kip op een werkvlak en leg er een stukje peer, een stukje cambozola en een takje rozemarijn op, kruid met peper en rol op. Wikkel in een plakje rauwe ham en steek vast met een prikker.

  3. 3

    Smelt boter in een pan en bak er de kip-involtini’s in, eerst op een hoger vuur, zet daarna het vuur zachter en laat nog even verder garen, onder deksel.

  4. 4

    Haal de involtini’s uit de pan, leg ze op een serveerschaal. Voeg honing en rozemarijn toe aan het aanbaksel in de pan, roer los en lepel over de involtini’s. Lekker met rucola en pasta of brood.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!