Gevulde kip uit de airfryer met boerenham, cottagecheese en broccoli
bereiding
-
1
Kruid de kipfilets met een snuifje kippenkruiden. Lepel er de cottagecheese op, leg er een half plakje ham bij en plooi de filets toe. Maak ze vast met een prikker. Leg ze in het bakmandje van de airfryer en bak ze 12 tot 15 minuten in de airfryer op 185°C. Draai de gevulde kipfilets halverwege eens voorzichtig om.
-
2
Snipper de chilipeper, zonder de zaadjes, in ringen. Maak de stronkjes broccoli schoon en verdeel ze in fijne roosjes. Schil de stelen en snij die in blokjes. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze fijn. Meng de honing met de sojasaus, de misopasta en de chilipeper. Verhit arachideolie in een wokpan en roerbak de broccoli en de lente-ui samen met de dressing in 8 à 10 minuten krokant.
-
3
Serveer de gevulde kip met de gewokte broccoli en lepel er de saus van de broccoli rijkelijk over. Werk af met sesamzaadjes.