Recept

Gegrilde paprika’s met Griekse yoghurt en geroosterde kikkererwten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Makkelijk, snel klaar en barstensvol smaak!

bereiding
  1. 1

    Spoel de puntpaprika’s, halveer ze in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Gril ze in een pan met wat olijfolie. Laat ze afkoelen.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een pan en bak de kikkererwten samen met het kerriepoeder krokant. Laat ze afkoelen.

  3. 3

    Pel en pers de knoflook. Meng de knoflook en het citroensap onder de Griekse yoghurt en kruid de yoghurt met peper en zout.

  4. 4

    Lepel de yoghurt op een schaal en schik er de gegrilde paprika’s en de geroosterde kikkererwten op.

  5. 5

    Strooi er de pompoenpitten en zonnebloempitten over. Kruid het gerecht met peper, zout en de za’atar en werk het af met de koriander en wat olijfolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde paprika’s met Griekse yoghurt en geroosterde kikkererwten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!