Stoofpotje met scampi’s, kruiden en gnocchikorst
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 185°C. Maak de paprika’s schoon en snij ze in blokjes. Pel en pers de knoflook. Spoel en droog de spinazie en de kervel. Snipper de bladpeterselie.
-
2
Verhit olijfolie in een oven-bestendige pan en stoof er de paprika’s met de knoflook in aan. Blus met de vermout. Voeg de spinazie en de room toe en meng er ook de peterselie en de kervel onder. Voeg het blokje visbouillon toe, kruid het stoofpotje met peper en zout en laat het afgedekt heel kort inkoken tot de spinazie al een beetje geslonken is.
-
3
Meng de ontdooide scampi’s onder het stoofpotje en leg er de gnocchi bovenop. Zet de pan nog 10 à 15 minuten in de oven tot de scampi’s gaar zijn en de gnocchi krokant. Snipper de extra spinazieblaadjes fijn. Werk het stoofpotje af met de extra kervel en de gesnipperde spinazie.