Recept

Tortilla met krieltjes, spaghettigroenten, chorizo en manchego

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een tip van redactrice Natalie: "Met een zakje kant-en-klare groentemix zorg je meteen voor extra groenten in de tortilla.”

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Boen de krieltjes schoon. Leg ze samen met de uiringen in een ovenschaal met een flinke scheut olijfolie, de Provençaalse kruiden en wat zout. Gaar ze 25 minuten in de oven.

  2. 2

    Halveer de ovengebakken krieltjes. Verhit olijfolie in een pan en roerbak er de kant-en-klare spaghettigroenten in. Kruid ze met peper en zout.

  3. 3

    Stort de groenten in een met olijfolie ingevette ovenschaal en doe er de krieltjes bij. Snij de chorizo in plakjes. Voeg de chorizo toe aan de groenten.

  4. 4

    Snipper de dragon en de peterselie. Klop de eieren los met de room, het gerookt paprikapoeder en de gesnipperde kruiden. Schenk de eieren mee in de ovenschaal en bak de tortilla 25 minuten in de oven.

  5. 5

    Snij het stokbrood in plakjes. Snij de manchego in dunne plakjes. Neem de tortilla uit de oven en werk hem af met de waterkers. Serveer er het stokbrood en de dunne plakjes kaas bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tortilla met krieltjes, spaghettigroenten, chorizo en manchego

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!