Recept

Curry met peultjes en scampi’s

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze heerlijke curry maak je in 25 minuten. Serveer 'm met rijst. 

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de de knoflook en de ui. Maak de puntpaprika schoon en snij ’m in stukken.

  2. 2

    Verhit de olie in een wok of stoofpan en voeg de knoflook, de ui en de currypasta toe. Laat enkele minuten bakken. Voeg de paprika toe. Voeg de scampi’s toe en laat ze kleuren.

  3. 3

    Blus met de kokosmelk en de groentebouillon. Voeg de sojasaus en de peultjes toe en laat alles zo’n 10 minuten sudderen.

  4. 4

    Schep de curry in kommetjes. Hak de pindanoten fijn en strooi ze over de curry. Werk af met de verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Curry met peultjes en scampi’s

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!