Recept

Courgetti met scampi's in tomatensaus en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Courgetti kun je kant-en-klaar kopen in de supermarkt of zelf maken met een spiralizer. Reken dan op 1 courgette per persoon. 

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Pel en snipper de sjalot. Bak de courgetti in 5 minuten beetgaar in olijfolie. Schep ze uit de pan. Giet opnieuw wat olijfolie in de pan en stoof de sjalot en de geperste knoflook glazig.

  2. 2

    Voeg de scampi’s toe en roerbak ze 3 minuten. Blus met de witte wijn en laat de wijn verdampen. Giet er de passata bij en kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de courgetti over de borden. Schep er de tomatensaus met de scampi’s op, brokkel er de feta overheen en werk af met de rucola en de pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Courgetti met scampi's in tomatensaus en feta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!