Recept

Involtini van zeeduivel met verse pasta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ilse: “Voor kinderen kies je het best voor een vis die niet te hard doorsmaakt en zeker geen graten bevat. Verstop hem in een krokant jasje, eentje van ham bijvoorbeeld. Het is snel klaar en je kunt de saus eventueel al op voorhand klaarmaken. Je kunt ook altijd voor een vispannetje gaan, want daar zijn kinderen meestal ook verzot op.”

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en knoflook. Verhit een grote pan met olijfolie en fruit er eerst de knoflook en de sjalot in aan. Voeg de tomatenblokjes toe en blus met de bouillon. Laat 12 minuten sudderen. Kruid met de cayennepeper, peper en zout.

  2. 2

    Wikkel de stukjes zeeduivelfilet in een plakje ham, leg er een salieblaadje op en steek alles vast met een prikker. Bak de involtini krokant in olijfolie. Bak ze zeker 5 minuten, zodat de zeeduivel binnenin ook goed gegaard is.

  3. 3

    Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water. Giet ze af en draai ze tot roosjes.

  4. 4

    Leg de involtini op borden, samen met de tagliatelleroosjes en de saus. Werk af met de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Involtini van zeeduivel met verse pasta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!