Recept

Pompoenspaghetti met avocadopesto, scampi’s en rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit gezond gerecht bevat 515,45 kcal per persoon. 

bereiding
  1. 1

    Laat de scampi’s ontdooien. Verwijder het darmkanaal en pel ze, maar laat het staartje eraan. Snij de pompoenen in de lengte in vier. Verwijder de pitten. Schil de pompoenen en maak er met een spiraalsnijder slierten van.

  2. 2

    Maak de avocadopesto. Pel de knoflook. Haal het vruchtvlees uit de avocado’s. Mix de avocado met het basilicum, de rucola, de cashewnoten, de kno ook en het limoensap. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak de scampi’s rondom krokant.

  4. 4

    Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en stoof de pompoenslierten drie minuten.

  5. 5

    Verdeel de pompoenspaghetti over de borden. Leg er een lepel pesto op, verdeel er de scampi’s over en werk af met wat extra rucola. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pompoenspaghetti met avocadopesto, scampi’s en rucola

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!