Recept

Vistaco’s met watermeloensalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit frisse, zomerse visrecept bevat minder dan 500 kcal!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de watermeloensalsa. Schil de watermeloen. Spoel de komkommers en de groene paprika’s. Snij de watermeloen, komkommers en groene paprika’s in kleine stukjes. Pel en snipper de rode uien. Spoel de munt en hak grof. Meng de watermeloen, komkommer, groene paprika, rode ui en verse munt. Meng er een eetlepel olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Bewaar in de koelkast.

  2. 2

    Snij de kabeljauwfilets in blokjes van 3 op 3 cm. Meng het gerookt paprikapoeder met de komijn, de cayennepeper, peper en zout. Meng dit kruidenmengsel onder de kabeljauw.

  3. 3

    Verwarm de taco’s in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit olijfolie in een pan en bak de stukjes kabeljauwfilet goudbruin aan. Haal de taco’s uit de oven. Vul ze met de watermeloensalsa en de gebakken kabeljauw. Serveer met de rest van de watermeloensalsa en een partje limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vistaco’s met watermeloensalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!