Gevuld varkensgebraad met kruidenpesto en Gandaham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevuld varkensgebraad met kruidenpesto en Gandaham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een simpel gevuld gebraad wordt meteen super feestelijk.

bereiding
  1. 1

    Breng het vlees op kamertemperatuur. Pel de knoflook. Doe de verse kruiden met de noten, gepelde knoflook en 6 eetlepels olijfolie in een blender en mix glad. Schep de kaas erdoor en breng de pesto op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Snij het vlees open tot een grote lap. Verdeel er de Gandaham over en bestrijk met de pesto. Rol de rollade weer op en bind vast met keukentouw. Kruid de rollade rondom met peper en zout.

  3. 3

    Bak de rollade rondom bruin in hete boter. Draai het vuur laag en bak in 30 minuten rosé. Neem het vlees uit de pan en laat 10 minuten in aluminiumfolie rusten. Snij aan en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng het vlees op kamertemperatuur. Pel de knoflook. Doe de verse kruiden met de noten, gepelde knoflook en 6 eetlepels olijfolie in een blender en mix glad. Schep de kaas erdoor en breng de pesto op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Snij het vlees open tot een grote lap. Verdeel er de Gandaham over en bestrijk met de pesto. Rol de rollade weer op en bind vast met keukentouw. Kruid de rollade rondom met peper en zout.

  3. 3

    Bak de rollade rondom bruin in hete boter. Draai het vuur laag en bak in 30 minuten rosé. Neem het vlees uit de pan en laat 10 minuten in aluminiumfolie rusten. Snij aan en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.