Recept

Kokos-citroen quinoasalade met gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gezond, lekker én licht. Deze salade met gerookte zalm, quinoa, wortel en rode kool barst van goede vetten en vitamientjes. 

bereiding
  1. 1

    Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking, laat uitlekken. Meng alle ingrediënten voor de dressing en zet even aan de kant.

  2. 2

    Snij de komkommer in fijne blokjes. Pel en snipper de rode ui.

  3. 3

    Meng alles behalve de zalm en de kokosschilfers door de quinoa. Lepel er de dressing over en roer om. Zet een halfuur in de koelkast om te marineren.

  4. 4

    Snij de gerookte zalm in repen en leg op de salade. Strooi er tot slot de kokosschilfers over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kokos-citroen quinoasalade met gerookte zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking, laat uitlekken. Meng alle ingrediënten voor de dressing en zet even aan de kant.

  2. 2

    Snij de komkommer in fijne blokjes. Pel en snipper de rode ui.

  3. 3

    Meng alles behalve de zalm en de kokosschilfers door de quinoa. Lepel er de dressing over en roer om. Zet een halfuur in de koelkast om te marineren.

  4. 4

    Snij de gerookte zalm in repen en leg op de salade. Strooi er tot slot de kokosschilfers over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!