Rigatoni met jonge spinazie, tomaat en gebakken kip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rigatoni met jonge spinazie, tomaat en gebakken kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Allemaal blije gezichten rond de tafel als je deze pasta voorschotelt. Klaar in 30 minuten! 

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta met het bouillonblokje gaar volgens de instructies op de verpakking. Spoel de spinazie en de kerstomaten. Pel de knoflook en sjalot en snipper fijn.

  2. 2

    Snij de kip in hapklare reepjes en bak ze krokant in een grote pan. Kruid met zout, peper en oregano.

  3. 3

    Voeg als de kip klaar is, de kerstomaten en spinazie toe. Dek af met een deksel of aluminiumfolie en laat verder garen tot de spinazie net geslonken is.

  4. 4

    Voeg de uitgelekte rigatoni toe en roerbak even verder. Verdeel over borden en strooi er de parmezaanschilfers over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta met het bouillonblokje gaar volgens de instructies op de verpakking. Spoel de spinazie en de kerstomaten. Pel de knoflook en sjalot en snipper fijn.

  2. 2

    Snij de kip in hapklare reepjes en bak ze krokant in een grote pan. Kruid met zout, peper en oregano.

  3. 3

    Voeg als de kip klaar is, de kerstomaten en spinazie toe. Dek af met een deksel of aluminiumfolie en laat verder garen tot de spinazie net geslonken is.

  4. 4

    Voeg de uitgelekte rigatoni toe en roerbak even verder. Verdeel over borden en strooi er de parmezaanschilfers over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.